Gym Login

Gymtopia. A place where clubs do social good

Explore by cause
Explore by region

Tag et bad, byg en brønd Over hele Afrika


  • Fresh Fitness staff present Danish Red Cross with a cheque for 100,000 Danish Kroner (photo by Jacob Bloch)

Vi opkræver 3 kr. fra vores medlemmer for at tage et 1-minut langt bad – det er omkring $0,50 cents. Mens vores medlemmer nyder deres dejligt varme bad, er der andre mennesker i verden, der ikke har adgang til vand, så vi tænkte at forbinde disse to øjeblikke. Så nu, når et af vores medlemmer tager et bad, går de penge, de bruger direkte videre til at opbygge en brønd med frisk vand i Afrika

Objectives

Mål

Vi har indgået et tre-årigt partnerskab med Røde Kors og har forpligtet os til at donere 100.000kr. eller $ 18.000 (USD) hvert år.

Why is this project important?

Hvorfor er dette projekt vigtigt

Gennem vores fitnesscentre hjælper vi vores medlemmer med at forbedre deres livskvalitet. Ved at støtte Røde Kors kan vi hjælpe med at gøre en forskel for en gruppe sårbare mennesker, der så bliver i stand til at hjælpe sig selv på vej mod et bedre liv. Det giver god mening for os. Desuden får vores medlemmer en god følelse, når de ved, de hjælper med at redde liv ved blot at tage og betale for et bad i fitnesscentret.

Project results

Projektets resultater

I december 2012 donerede vi $18,000 USD til Røde Kors, så vi er på rette spor. Det er penge nok til at finansiere en brønd, der kan støtte en hel landsby med frisk vand.

Gymtopia Comment

Gymtopia Kommentar

Vi elsker dette projekt. Hvis medlemmerne skal bruge vand, så hjælper vi dem med at værdsætte værdien af ​​det ved at bede dem om at betale for det! Projektet har en smuk symmetri – vand strømmer fra Danmark og nyt vand skabes i en afrikansk landsby. Den anden funktion i dette projekt er, at Fresh Fitness har indgået et tre-årigt engagement i Røde Kors, snarere end nogle on-off projekter.

Project by:Fresh Fitness Gyms

Fresh Fitness Gyms

Visit website | Email

Location: Over hele Afrika
Start date: June 2012
Status: Ongoing
Impact: Global
Submitted: 22 June 2013
Causes:
Charity: Red Cross